Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

άρνικα ομοιοπαθητική

Την ίδια ώρα αβεβαιότητα επικρατεί και στην Ελλάδα σχετικά με τη μελλοντική φορολογική αντιμετώπιση των υψηλών εισοδημάτων. Σύμφωνα με την «Καθημερινή» η κατάσταση επιτείνεται από το γεγονός ότι και η τρέχουσα φορολογική επιβάρυνση κρίνεται υπερβολική συγκριτικά με άλλες χώρες. Και κάπως έτσι, όλη κατάσταση που διαμορφώνεται, βάζει σε ανάλογη διαδικασία μετεγκατάστασης και πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες.


Η διαδικασία αυτή δεν είναι καινούργια πάντως. Ως γνωστόν, Μάλτα, Κύπρος, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο, εδώ και χρόνια, έχουν διαμορφώσει φιλικό για τα υψηλά εισοδήματα θεσμικό πλαίσιο διαμονής. Όμως, τώρα, η σχετική προσπάθεια υιοθετείται και από άλλες χώρες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία και η Ισπανία.


άρνικα ομοιοπαθητική

ενας γνωστος βιολογος

Έτσι μετά την Πορτογαλία αλλά και την Ολλανδία, από φέτος στη σχετική λίστα προστέθηκε και η Ιταλία, μία χώρα του «πυρήνα» στον «ευρωπαϊκό εμφύλιο» πόλεμο της διεκδίκησης των Ultra High Net Worth Individuals, όπως αποκαλούνται από τους τραπεζίτες τα φυσικά πρόσωπα. Πρόκειται για ιδιώτες με μεγάλα διεθνή εισοδήματα από μετοχές, ομόλογα, ακίνητα, επιχειρήσεις, καταθετικά προϊόντα και άλλες τοποθετήσεις. Η λογική των φορολογικών πολιτικών που υιοθετούνται για να τους προσελκύσουν, εστιάζεται στην κατ’ αποκοπήν ετήσια φορολογική τους επιβάρυνση με ένα σταθερό ποσό και την απαλλαγή τους από κάθε άλλη υποχρέωση, πλην αυτών που προκύπτουν από τις δραστηριότητές του στο κράτος έδρα.


Τι υιοθέτησε λοιπόν η Ιταλία και έχει ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα;


τροχιά του ήλιου

1. Επιτρέπει σε πλούσιους ιδιώτες, με μεγάλα διεθνή εισοδήματα, να γίνουν φορολογικοί της κάτοικοι (Non-Doms), πληρώνοντας ετησίως 100.000 ευρώ συν 25.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειάς τους.


2. Απαλλάσσονται από κάθε άλλη υποχρέωση φόρου για τα εισοδήματα που έχουν στο εξωτερικό ή εισάγουν στη χώρα.


3. Υποχρεούνται μόνο σε κανονική φορολόγηση για την όποια επαγγελματική δραστηριότητα ασκήσουν στην Ιταλία και τα αποτελέσματά της.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

εισαγωγη παιδικων ενδυματων

Επέτειος Πολυτεχνείου | Πολυτεχνείο | Ειδήσεις: Πλήθος κόσμου συρρέει από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (16/11/2018) στον ιστορικό χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου διεξάγονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 45η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών. Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη εισαγωγη παιδικων ενδυματων σωματειο ιδιοκτητων ταξι κερκυρας Οι πολίτες καταθέτουν στεφάνια ή αφήνουν λίγα λουλούδια μπροστά στο μνημείο του Πολυτεχνείου. Μεταξύ αυτών που προσήλθαν στο χώρο του ΕΜΠ ήταν και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκος Α. Κενεβέζος, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι. ο ναβίντ δεν ήρθε για διακοπές παιχνιδι Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (pics+vids) 01 Πολυτεχνείο 2018: Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 44 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών

στολη αγιου βασιλη παιδικη

Οι ηλικιωμένοι θα κάνουν έναν κύκλο βασικής οδήγησης και δεν θα δίνουν όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων Παράταση για την ανανέωση των αδειών οδήγησης σε όσους οδηγούς έχουν συμπληρώσει το 74ο έτος της ηλικίας τους και υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μετά την 30ή Αυγούστου, μέχρι να οριστεί η ημερομηνία της δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς, έδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Ειδικότερα, εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Μεταφορών, Αθ. Βούρδα, προβλέπει ότι για την αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών, οι άδειες οδήγησης κατόχων που έχουν συμπληρώσει την ηλικία των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών και υποβάλλουν στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας μετά την 30ή/8/2018, αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ανανέωση της άδειας οδήγησης σε εφαρμογή της παρ. 3 του άρθρου 7 του π. δ. 51/2012 (Α΄101) μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018, εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την ημερομηνία προγραμματισμού της δοκιμασίας (για πρώτη φορά) προσόντων και συμπε...

αδιαβροχοποιηση ραφων

Το πέτρινο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο της Ερείκουσας ήταν και το μόνο που είχε απομείνει «ζωντανό» στα Διαπόντια Νησιά, τα τελευταία βορειοδυτικά ακρωτήρια της Ελλάδας, καθώς στους Οθωνούς και το Μαθράκι, τα σχολεία έκλεισαν πριν από πολλά χρόνια, λόγω της μετανάστευσης των κατοίκων στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας. από τον καταναλωτισμό στην εγκράτεια Οι δύο από τους τρεις μαθητές του σχολείου μετοίκησαν με την οικογένειά τους στην Αθήνα, ενώ ο τρίτος ο Ρενάτο, αλβανικής καταγωγής, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Ερείκουσα, φέτος ακολουθεί τις σπουδές του στο Γυμνάσιο. Το Δημοτικό Σχολείο της Ερείκουσας, που είχε χτιστεί το 1920, με δωρεά της οικογένειας Α. Συγγρού, «κλείδωσε» μέσα του ιστορία περίπου εκατό χρόνων, αφήνοντας σήμερα πίσω του ένα νησί γερόντων που αναπολούν τα παιδικά τους χρόνια και τις στιγμές που το νησί έσφυζε από παιδικές φωνές και από ζωή. αδιαβροχοποιηση ραφων η ομιλια καμμενου Κατά την περσινή περιοδεία του στο βορειοδυτικό σύνορο της ...